28-03-2013 - admin

SWIMWEAR TRENDS

swimwearOmdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met je zoektocht naar de ideale bikini hebben wij van TESSTED alvast de bikinitrends voor de zomer van 2013 verzameld. In deze badmode gooi je deze zomer gegarandeerd hoge ogen, dus neem door en begin alvast met shoppen!

Franjes
Talloze celebs werden al in deze trend gesignaleerd; de bandeau bikini met franjes én ruches is hot! Deze trend geeft elke dame een sexy uitstraling en is bovendien ideaal voor vrouwen met een kleinere cupmaat (de fransjes laten je borsten namelijk groter lijken).

Prints
Drukke prints keren elk seizoen terug en zijn bij uitstek geschikt voor badmode. Hierbij geldt maar één regel: alles kan en alles mag. Vogelprints, luipaardprints, digitale prints, stippen, strepen of bloemen; niets is te gek! Trek dus snel je stoute slippers aan een kies voor een bikini met een opvallende print.

Rood, wit, blauw
Rood, wit, blauw zijn de badmode kleuren voor 2013. Niet omdat we een nieuwe koning krijgen, maar perfect passend bij de stoere marine trend. Probeer eens een bikini met brede strepen of wat dacht je van een Amerikaanse vlag print?

Mismatch
Deze trend is wellicht even wennen, maar absoluut reuzehandig. Je bikinibroekje en –top hoeven dit jaar namelijk niet bij elkaar te passen. Ga dus gerust voor een rood broekje met een groene top of mix verschillende prints bij elkaar. Hoef je ook niet meer te kiezen tussen je twee favoriete bikini’s!

Fifties style
Ultra-vrouwelijk, dat is de jaren ’50 trend, die we zowel bij kleding als badmode zien. Denk aan high-waisted bikinibroekjes (waarbij het bikinibroekje tot aan je navel valt) en crop bikinitops, boy-legged bikinibroekjes of allerlei klassieke badpakken, voorzien van jaren ’50 prints. Zo verandert een simpele beugelbikini al snel in een uniek exemplaar!

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved