26-10-2020 - admin

Tafeltje dekje!

Zondagmiddag, de bel gaat. Billie sprint naar de voordeur, Yasmine erachter aan, want ze weten al hoe laat het is. Opa en oma (mijn ouders) staan op de stoep en dat betekent: feest! (of in Billie’s hoofd: food!) Mijn ouders nemen namelijk steevast met een grote tas vol lekkkers mee, een gewoonte die er de afgelopen jaren is ingeslopen. Zo ook afgelopen zondag. Mijn moeder had thuis verse tomatensoep gemaakt en in Loon op Zand verse broodjes, beleg en salades gekocht voor de lunch. De hele tafel vol lekkers en het enige dat ik hoef te regelen is de koffie. Want dat is min of meer de deal: ik zorg voor goede koffie, pap en mam voor de rest.

Dit weekend hadden ze alle keus. Ik had namelijk net een complete set Gran Maestro Italiano koffiecups binnen in alle mogelijke smaken. En bovendien ook een biologische variant, de Lungo Organica. De koffie heeft sowieso het Rain Forest Alliance certificaat gekregen en wordt klimaatneutraal geproduceerd. USP’s die voor mij steeds belangrijker zijn. Los van het duurzame aspect is de koffie van Gran Maestro ook heel betaalbaar. Uit een recente prijsmeting van AC Nielsen blijkt dat de cups van Gran Maestro Italiano ruim 50% goedkoper zijn dan andere A-merken.

Mijn ouders genoten van de Lungo Intenso en na het eten nam mijn moeder nog een kopje Decafinato tijdens een potje kaarten (want Yasmine is sinds kort dol op Pesten). “Ouderwetse” gezelligheid en samen genieten. De horeca mag dan gesloten zijn, wij zorgen thuis wel de beste verse lunch incl. het perfecte bakje koffie.

Gran Maestro Italiano is verkrijgbaar via Koffievoordeel.nl 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved