23-06-2013 - admin

TALKING HAIR

Hair Color Tessted DefNew cut, new color

Braided Updo Tessted Def 2Braided updo

Braided Updo Tessted Def

De nieuwste tijdschriften heb ik allemaal uit. Afgelopen week bracht ik namelijk de nodige uurtjes door bij de kapper.
Ik ging voor een nieuwe kleur, een knipbeurt én een speciale braided updo.

New cut, new color
Hoewel mijn haar nog steeds lang en blond oogt, is er toch van alles veranderd. Ik heb afscheid genomen van mijn ‘dode puntjes’, mijn uitgroei is bijgewerkt en er zijn nieuwe highlights bijgekomen. Bovendien zijn mijn goudgetinte, ietwat gelige (door de Los Angeles zon) lokken wat milder van kleur en glanzen meer, doordat aan het eind van de behandeling een glossing is gebruikt. Mijn kleur lijkt nu iets donkerder (‘assiger’) dan ik gewend ben, maar dat geeft ook wel weer mooi diepte en iets fris aan mijn kapsel.

Braided updo
Van ingevlochten haarcreaties kan ik maar geen genoeg krijgen. Dus zat ik vrijdag weer met een hele verzameling ‘braided updo’-foto’s van Pinterest op mijn telefoon bij de salon. Na de vele vrij romantische vlechtconstructies mocht het nu iets pittiger, iets meer de lucht in; een knotje! Geen gewoon knotje uiteraard, maar een variant bestaande uit drie verschillende vlechten (een vissengraat, een ‘gewone’ – met drie strengen – en een mini vlechtje vanuit mijn lok). Ook werden mijn haren vanaf mijn nek naar boven toe ingevlochten. Het resultaat? Een waar kunstwerkje om te zien. Jammer dat het maar voor een avondje was.

Tip!
Ook behoefte aan zo’n glossing en wat meer glans in je haar?
Wanneer je in juli en augustus een highlight treatment boekt bij Salon B krijg je korting op de colour glossing treatment van Wella Illumina.

Met dank aan: Salon B en haarstylisten Emke Schouwink (kleur + knippen) en Kristel de Haan (braided updo)
Foto’s: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved