18-03-2016 - admin

TELEFOONPERIKELEN

main.original.640x0cWe zijn onafscheidelijk, maar geen haat liefde verhouding zo vurig als die van mij en mijn iPhone. Het is namelijk altijd wat. Alleen al het afgelopen half jaar heb ik het toestel aan allerhande tes(s)ts onderworpen. Ik heb ‘m in de Social in de toiletpot laten vallen,¬†tijdens het fietsen uit mijn handen op laten glippen en mijn puppy erop laten kauwen.

main.original.640x0c 2

Volledig zonder kleerscheuren kwam ‘ie er niet vanaf, maar we zijn nog in de lucht. Dat wil zeggen, als mijn telefoon in een goede bui is. Want volledig opgeladen mag het dan goed gaan, met evenveel gemak krijg ik met 37 procent accu een complete shut down voor mijn kiezen. En dat terwijl ik zo afhankelijk ben van Google Maps (yep, na 7 jaar in Amsterdam is het nog steeds zoeken) en geen seconde uit mijn leven meer onvermeld laat op Snapchat (je vindt me onder ‘tessvandaelen’). Sta je dan, onbereikbaar en offline ergens in Oost.

Met de bundel en belminuten zit het gelukkig wel snor. En wanneer de nood aan de man is, kan ik altijd nog terugvallen op een back-up phone met prepaid beltegoed. Online opwaarderen, easy as that! Laat ik Yasmine ondertussen even een reeks selfies met mijn telefoon maken, eens zien hoe lang het duurt voor ik weer met een gebarsten scherm richting Leidesplein kan…

Foto’s: The Styleograph

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved