11-03-2019 - admin

TESSTED: Bio-Oil Droge Huid Gel

Processed with VSCO with p5 presetAls je dertig jaar wacht met een opvolger voor je product, dán moet je wel met iets heel bijzonders komen. En dat is de opvolger van de immens populaire Bio-Oil, Bio-Oil Droge Huid Gel, ook. Afgelopen maand werd de beauty-innovatie gelanceerd en ik ben meteen aan het tes(s)ten geslagen.

Vooraf even wat info: de gel gaat uit van de bestaande technologie voor crèmes, lotions en body butters voor de droge huid en verbetert deze door het water in de formules te vervangen door olie. Hierdoor bevat de gel een totaal nieuwe formule met een hoger percentage – namelijk 97 procent – actieve stof.

De gel komt in een klein hanteerbaar potje (van 50 ml), pocketsize bijna. In ieder geval past ‘ie met gemak in je handtas. De gel is lichtroze, ruikt exact zoals de good old Bio-Oil en smeert gemakkelijk uit. Ik gebruik ‘m op mijn droge handen, maar smeer tussendoor ook wat op mijn voorhoofd, waar ik door de kou van de afgelopen dagen wat velletjes heb. Voor op mijn lichaam werkt de gel ook heel goed, vooral op droge plekjes zoals ellebogen en knieën. Doordat de gel voor 50% uit Bio-Oil olie bestaat, bevat deze de beste vochtvasthoudende eigenschappen (olie dekt de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Wat vooral op je lichaam van belang is, omdat zich daar minder talgklieren bevinden dan op het gezicht).

Een bijzonder fijne aanvulling dus op mijn dagelijkse verzorgingsproducten. En niet alleen voor mezelf, ook voor Yasmine’s droge huidje doet het wonderen. Een meer dan waardige opvolger van de olie dus.

De Droge Huid Gel is verkrijgbaar vanaf € 6,95 (50 ml)

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved