11-05-2019 - admin

TES(S)TED: Biodermal Pure Balance

PHOTO © 2019 TEAM PETER STIGTER

Voor mijn werk mag ik wekelijks de allernieuwste en meest luxueuze beautyproducten tes(s)ten. Maar hoewel ik met de mooiste en beste merken in aanraking kom, blijkt het vinden van een goede dagverzorging nog knap lastig. Mijn probleem is namelijk dat heel veel crèmes, lotions en andere verzorgingsproducten bij mij al gauw gaan ‘rullen’. Ze blijven als het ware als een laagje op mijn gezicht liggen, waardoor ook het egaal aanbrengen van bijvoorbeeld een foundation een struggle wordt. Daarom word ik altijd extra blij wanneer ik een product heb gevonden dat direct intrekt en goed wordt opgenomen door mijn huid. De nieuwste lijn van Biodermal, de Pure Balance, is er zo één.

De lijn bestaat uit een Cleansing Mousse, die ik ‘s avonds onder de douche gebruik, een Skin Purifying Dag Gel-Creme, voor overdag en een Skin Refining Nachtbalsem voor ‘s nachts. De combinatie van deze drie producten werkt voor mij heel goed. Hoe beter je je huid reinigt, hoe beter deze je verzorgingsproducten op kan nemen. En doordat ik de Cleansing Mousse gebruik, lijkt dat zeker het geval. Ik heb alle drie de producten nu ongeveer 3 weken getes(s)t (de tubes zijn nu ook al op) en mijn huid ziet er goed uit (weinig oneffen- en of onzuiverheden). Uiteraard heeft dit met veel meer factoren te maken (stress, slaap, voeding), maar ik ben enthousiast.

Tip: De diepreinigende mousse kan ook 1 à 2 keer per week als enzymatische peeling gebruikt worden voor een extra zachte, gladde en egale huid. Laat de mousse dan 1 minuut inwerken op een vochtige huid van gezicht en hals en spoel af met lauw water.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved