19-03-2014 - admin

TESSTED: CAFÉ NASSAU

1. IMG_9339

Voor de hotspot van deze week gaan we een paar minuten lopen van De Bakkerswinkel naar Café Nassau, vlakbij het Westergasterrein, naast de Nassaukerk in Amsterdam-West. In deze gezellige tent kun je overdag heerlijk relaxed lunchen, thee drinken, in alle rust werken (voor diegenen, die thuis te snel afgeleid zijn) of een goed boek lezen. ’s Avonds is het er een stuk drukker, dan stroomt het café vol vanwege het antipasti Nassau torentje (voor twee), de gegrilde runde entrecote en de op de huid gebakken roodbaarsfilet.

Maandagavond burgerdeal
Maandagavond kom je hier voor de Burgerdeal; een biologische burger met truffelmayonnaise, frites en salade voor tien euro (in plaats van de normale €15,50). 1. IMG_9350Love it!

 

Maandelijkse Pubquiz
Zin in een avondvullend programma? Iedere eerste en derde donderdag organiseert Café Nassau de bloedstollende pubquiz, waarbij teams van maximaal vijf personen tegen elkaar strijden in de muziekrondes, kennisrondes en beeldrondes (should be fun!).

Dog proof?
Zoals je op de foto kunt zien, voelde Chubster zich hier meteen thuis op de leren sofa. Na de lunch snel nog even het Westerpark in om al die koekjes er weer af te rennen.

Baby proof?
Kleine Yasmine is er ook al kind aan huis. Ruimte genoeg voor een kinderwagen en beneden staat een commode klaar om de kleintjes op te verschonen.

Café Nassau, De Wittenkade 105 A, Amsterdam

Foto’s: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved