20-07-2017 - admin

TESSTED: DE PHILIPS LUMEA PRESTIGE – EINDOORDEEL

PHILIPS 6

Shorts, playsuits en bikini’s uit de kast; de zomer is officieel begonnen. Tijd om in luchtiger spul te paraderen, let’s show some skin. Ik ben blij dat er inmiddels geen dagelijkse scheersessie meer nodig is om in de laatste zomermode de deur uit te gaan.  Al mijn voorbereidend werk van de afgelopen twee maanden met de Philips Lumea (weet je nog hier en hier) begint nu echt zijn vruchten af te werpen.

PHILIPS 2

Voorop gesteld: ik ben nog steeds niet van alle haartjes af, maar wat een verschil is het met toen ik begon met flitsen. Ik heb de Philips Lumea nu om de twee weken gebruikt en na elke flitsessie komen er weer minder haartjes terug. Het gaat ook steeds gemakkelijker, sneller en zit meer in mijn at home beautyroutine verwerkt (ik zorg dat ik het apparaat op tijd oplaad en hij ligt in mijn beautykast binnen handbereik).

PHILIPS 5

Helemaal haarvrij zal het bij mij misschien wel nooit worden, maar ik hoef in ieder geval niet elke dag meer met scheermesje en pincet in de weer. Bovendien: de haartjes die weg zijn, blijven ook echt wel een paar weken (officieel tot 2 maanden, maar bij mij lijkt dit ongeveer drie a vier weken te zijn) weg. Om ervoor te zorgen dat de haargroei ook verminderd blijft en ik het resultaat behoud, blijf ik de Philips Lumea voorlopig om de maand gebruiken op benen, gezicht, oksels en bikinilijn. Met recht één van mijn Summer Beauty Essentials dus.

PHILIPS 4

En nu lekker genieten van de zomer en elke dag opstaan met een gladde huid!

#lumeaclub

???????????????????????????????

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved