19-01-2023 - admin

TESSTED: FACIAL MET DE PRODUCTEN VAN LABAREAU

Bloy Amsterdam

Al de hele dag loop ik met een diepe glow rond. Het winterzonnetje helpt, maar het is dankzij de facial die ik vanmorgen kreeg bij Bloy Institute aan de Willemsparkweg in Amsterdam. What a way to start the day! Nog ietwat vermoeid fietste ik er in de ochtend heen om vervolgens een uur lang in de watten te worden gelegd met de producten van Labareau, de anti-aging skincare lijn die eigenaresse van BLOY, Lindsay van der Looij 3 jaar geleden heeft opgericht. Ik kon kiezen uit drie verschillende gezichtsbehandelingen en ging voor de variant met lymfedrainage (die bijdraagt aan extra afvoer van vocht/afvalstoffen).

Na een cleanser, volgde een toner met salicylzuur, daarna werd de AHA Peel van het merk aangebracht om de bovenste huidlaag te ‘verweken’, waardoor de producten die zouden volgen weer beter opgenomen konden worden. Voor beginners is het slim om de peel één keer per week te gebruiken. Wie aan peelings gewend is, kan dit langzaam opbouwen tot drie keer per week. Terwijl de peeling zijn werk deed, werd mijn huid ‘uitgereinigd’ (dag verstopte poriën!).

Daarna volgden een aantal gouden, voedzame lagen. Allereerst The Day Formula met atelocollageen, vervolgens een algenmasker (een dikke laag all the way over mijn ogen en mond). In de tijd dat het masker introk, kreeg ik een hoofdhuidmassage. De alge werden opgevolgd door een Uplift Serum, dat extra liftend en stevig is.

Tijd voor de lymfedrainage. De huidspecialiste drukte licht op enkele lymfe plekken in het gezicht en hals om daarna met de Labareau roller (altijd naar boven toe rollen!) nog extra vocht/afvalstoffen af te voeren.

Nog een masker dan maar. Dit keer de Casmara Sheet Mask met Vitamine C en terwijl die intrekt, worden mijn schouders en nek gemasseerd. We sluiten af met een Volume crème voor extra ‘plump’ en ‘glow’ en als allerlaatst de Protector (een SPF).

Uitgeraast, opgewarmd en glowy stapte ik om half 1 weer op mijn fiets.
Ik pak mijn shine vandaag wel, dat is één ding dat zeker is.

Over LABAREAU

Labareau is opgericht door entrepreneur en skin expert Lindsay van der Looij. Naast het runnen van haar onderneming heeft ze jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan 15 jaar ervaring met verschillende huidtypes, aandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay zelf een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met Labareau brengt ze dan ook het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

De volledige lijn met Labareau kwam tijdens mijn treatment aan bod. Alle acht producten uit de lijn zijn anti-aging en bieden samen een complete beauty routine. The Cleanser, The Toner, The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector. Ze zorgen samen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid ziet er na de behandeling gladder, voller en steviger uitzien. Een belofte die het merk kan waarmaken, dankzij de combinatie van skin expert Lindsay van der Looij haar 15 jarige kliniekervaring, de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze technologie is samengesteld met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten zoals collageen, hyaluronzuur en peptides die de huid verjongen, meer volume geven, en fijne lijnen en rimpels opvullen.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved