28-02-2020 - admin

TES(S)TED: THE SOLUTION – OSLO SKIN LAB

Hoewel ik me forever young voél, merk ik dat ik op een leeftijd kom, waarbij mijn huid écht wat meer aandacht nodig heeft. Met een standaard dag- en nachtcrème red ik het niet meer. Mijn huid heeft goede reiniging, verzorging en versteviging nodig. Nu krijg ik dankzij mijn werk de kans allerlei beautyproducten- en behandeling te tes(s)ten, van maskers tot peelings. En hoewel er heel veel goede producten op de markt zijn, geloof ik ook heel sterk in de impact van voeding en beauty from within. Oftewel: You’ve got to nourish to flourish. Ik heb altijd geloofd dat de juiste voedingstoffen- en supplementen veel voor je (huid) kunnen doen. Toen Oslo Skin Lab me eind vorig jaar benaderde en vroeg of ik kennis wilde maken met hun collageenzakjes was ik dan ook meteen nieuwsgierig.

OSLO SKIN LAB

Inmiddels zijn we zo’n vier maanden verder en heb ik, zoals jullie op Instagram al wel hebben kunnen zien, The Solution formule van Oslo Skin Lab de afgelopen tijd uitgeprobeerd. Dat houdt in dat ik vier maanden lang elke dag een zakje collageen heb ingenomen. Of door mijn yoghurt (het poeder is immers smaakloos) of gewoon met water. Samen met een onafhankelijke huidkiniek heb ik mijn huid ondertussen goed in de gaten gehouden. We hebben een before scan gemaakt en inmiddels ook al twee scans (na 2 en na 4 maanden) om eventuele verschillen te zien. Afgelopen woensdag heb ik mijn derde scan gemaakt en hebben we kunnen constateren dat mijn huid zichtbaar is verbeterd. Mijn huid oogt rustiger en frisser.

Onafhankelijke onderzoeken laten zien dat de resultaten na verloop van tijd toenemen. Een prettige constatering en absoluut motivatie om de zakjes in te blijven nemen. Het is immers een kleine moeite en als ik van huis ben, kan ik de zakjes ook eenvoudig meenemen. Het varieert van persoon tot persoon voordat de resultaten zichtbaar worden, maar uiteindelijk hebben alle gebruikers er profijt van. Ik ben al heel blij met de verbetering tot nu toe. De komende tijd ga ik gewoon door met het innemen en hoop ik dat de positieve effecten aanhouden of dat mijn huid (niet alleen in mijn gezicht, maar over mijn hele lichaam) zelfs nog iets meer verbetert. Als dat zo is, zijn jullie de eersten die het lezen!

Wil jij Oslo Skin Lab zelf uitproberen? Meld je aan voor een online lidmaatschap en ontvang de zakjes maandelijks gewoon thuis in je brievenbus. Ik mag je 50% korting geven op je eerste verzending.

Je code is Tessted50 en via deze directe link kun je meteen je eerste bestelling plaatsen.

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved