21-12-2022 - admin

TESSTED: WONDR Experience Disney Christmas Special

Kerstvakantie met de kids en nog op zoek naar een gezellige dagbesteding? De Wondr Experience in Amsterdam-Noord heeft voor de gehele feestperiode een speciale Disney Christmas experience aan hun ruimtes toegevoegd. Begin december stapten ik, Yasmine en twee vriendinnen in de wondere wereld van Mickey & fam. In de kamer kun je een brief schrijven aan Santa, telefoneren met Mickey en poseren voor een mega Mickey photo wall om zo de perfecte kerstfoto te creëren. Instant X-mas vibes gegarandeerd! Maak je een leuke post op je socials, tag je Wondr Experience en Disney, dan maak je kans kaartjes voor Disneyland Parijs te winnen.

Los van de Disney Room heeft Wondr nog veel meer kerstige kamers. Zoals Tinsel Town, waar het vol hangt met glinsterend engelenhaar (hallo perfecte backdrop!). Maar ook de spiegelgang, de confettidouche, de karaokeruimte vol discoballen, de paint room, de zwembaden met spekjes en een duik in de ballenbak (houd je Boomerang paraat) maken een middagje Noord tot een Wondrlijke ervaring. In totaal zijn er 15 experience rooms.

In de kerstvakantie heeft Wondr Experience Kids Time; speciale tijden waarop ze kleintjes verwelkomen. Tot 2 jaar mogen kindjes gratig naar binnen en tot 10 jaar krijgen ze korting. De Christmas Special is nog t/m 8 januari te bezoeken (1 januari zijn ze gesloten).

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved