24-09-2015 - admin

THE BEST OF THE WEST; MIJN HOTSPOTS

 

STOKKE TESSTED (6)

Niets leuker dan telkens opnieuw weer Amsterdamse spots ontdekken. Toch spreek ik voor zakelijke meet-ups, date nights en bijkletssessies met vriendinnen vaak bij dezelfde tentjes af. Wie me op Instagram volgt, kan misschien al raden wat mijn favoriete adresjes zijn, toch licht ik mijn twee hotspots, namelijk De Hallen en Morgan & Mees, graag nog even toe.

Dat beide spots in West liggen, is geen toeval. Ik vind het heerlijk om per fiets de stad door te crossen, maar een afspraak in mijn buurtje is toch zeker zo handig. Ik ontdekte allebei de plekken doordat er beautypresentaties en lanceringen werden gehouden. Dat soort events vindt vaak plaats op de tofste, mooiste en nieuwste plekken van Amsterdam, dus kort na de opening van De Hallen en verbouwing van Morgan & Mees maakte ik kennis met deze hotspots. Onnodig te zeggen dat ik meteen verkocht was.

1. De Hallen
Bij De Hallen kom ik graag omdat het er zo lekker casual aan toe gaat. Er komt een heel gevarieerd publiek, van toeristen en studenten tot jonge gezinnetjes, waaronder wij. Met vriendlief en Yasmine ben ik er zo een halve dag zoet. Burgers (The Butcher’s Wife Favourite) eten bij The Butcher en een wafel met yoghurt ijsje van Yogen Früz toe. Yasmine vindt het heerlijk om er in de grote hal zelfstandig rond te rennen en ieders aandacht te krijgen om uiteindelijk uitgeteld in haar kinderwagen te ploffen.
De Hallen, Bellamyplein, Amsterdam-West

STOKKE TESSTED (1)
On the go..

STOKKE TESSTED (2)
Moeder-dochter momentje

STOKKE TESSTED (5)

STOKKE TESSTED (8)
Niets leuker dan zelf met de Stokke kinderwagen door de hal scheuren

STOKKE TESSTED (4)
Het leuke aan De Hallen is dat je bij elke stand weer een andere keuken kunt proberen

STOKKE TESSTED (7)

STOKKE TESSTED (10)

2. Morgan & Mees
Morgan & Mees is mijn lievelings vanwege het knappe interieur, de verrukkelijke menukaart en de toplocatie op de rand van West en het centrum. Je kunt er low key drankjes drinken aan de mooie bar, ontspannen dineren in de restaurantzaal en als het zonnetje schijnt, is een lunch op het terras super chic. Terwijl Yasmine magazines doorbladert en gekke bekken trekt voor de spiegelwand bestel ik een theetje aan de bar. De garnalenkroketjes zijn zowel mijn als Yasmine’s favoriet en een keer een nachtje slapen in het bijbehorende boutique hotel staat hoog op mijn wishlist.
Morgan & Mees, Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam-West

STOKKE TESSTED (13)

Morgan & Mees is beeldig ingericht en de verse bloemen maken het af

STOKKE TESSTED (11)

STOKKE TESSTED (12)
Theetjes of cocktails aan de bar

Zoals je ziet gaat de Stokke kinderwagen de laatste tijd regelmatig mee op pad. Yasmine vindt het prettig dat ze extra hoog zit en alles dus goed kan zien. Op het terras van Morgan & Mees schuiven we haar met kinderwagen en al gemakkelijk langs de tafel, zodat ze een vorkje mee kan prikken. Bij De Hallen kunnen we met de wagen gemakkelijk manoeuvreren; binnen tussen de stands en buiten tussen de drukte van de Ten Katemarkt en Kinkerstraat.

Wat zijn jouw favoriete adresjes? En ga je erheen met vriendinnen of juist met familie? Deel jouw hotspot, gebruik de hashtag #StokkeOnTheGo en je maakt kans op een kinderwagen en een feauture in de Stokke hotspot gids. Ik ben heel benieuwd!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved