30-10-2014 - admin

TES(S)TED: THE SEAFOOD BAR

The Seafood Bar Amsterdam

Je komt er voor een snelle lunch of uitgebreid diner en wat je er ook bestelt, bij The Seafood Bar in Amsterdam voel je je onmiddellijk als een vis in het water. Met fijne starters / fingerfood als de Hollandse garnalencocktail (met heerlijk veel garnaaltjes), Thaise viskoekjes of coquilles met saffraansaus. Met keuze uit diverse soorten Fish & Chips, een selectie gegrilde visgerechten, sandwiches met vis(salade), oesters en mosselpannetjes komt iedere visliefhebber en lekkerbek hier aan zijn trekken. The Seafood Bar amsterdam 2

The Seafood Bar heeft een toffe industriële uitstraling  een fijne locatie; pal naast het Vondelpark, aan de Van Baerlestraat. Kun je vooraf mooi nog even de Zara Home induiken en na afloop de visjes (en wijntjes) laten zakken tijdens een wandeling het park.

The Seafood Bar doet goede zaken, dus reserveren is slim. Wij kwamen er op een woensdagmiddag om 13.00u in een halflege zaak en om 13.30u was elk mogelijke stoel bezet. Er komt een heel gemend publiek; van welgestelden uit Zuid, tot jonge gezinnen uit West (wij!) en een bonte verzameling toeristen. Het bruist, het is er informeel en beregezellig, met recht een Amsterdamse hotspot.

Menukaart seafood bar

Baby proof?
Voor de allerkleinsten zijn er verhoogde zitjes met tuigje, zodat ze er aan tafel gewoon bij kunnen zitten.

The Seafood Bar
Van Baerlestraat 5, Amsterdam

Foto’s: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved