20-03-2013 - admin

TOMS GIVE AWAY

Op bezoek bij TOMS in LA
Afgelopen week bracht ik een bezoek aan het hoofdkantoor van schoenen- en brillenmerk TOMS. Gevestigd op een toplocatie (vlakbij Marina del Rey en het strand van Venice) bleek het Toms HQ een complete wereld op zich. Geen standaard kantoorgebouw met strakke kamertjes en stijve bureautjes; in de houten/duurzame wereld van TOMS zag alles er easy going uit. Knus opgestelde bureautjes, casual geklede mensen, verschillende hondjes op de werkvloer (in LA is dit heel normaal), een glijbaan om van de eerste verdieping naar beneden te komen, een tafeltennistafel voor ontspanning tijdens de pauzes en bovendien buiten een serie wigwamtenten om ‘s middags bij/in te lunchen (helaas was fotograferen niet toegestaan).

Bijna alles in house
Met talloze moodboards, knipsels en fotocollages aan de muur, het soort kantoor waar iedereen wel van negen tot vijf zou willen zitten. Een kantoor van waaruit TOMS wereldwijd wordt aangestuurd. Met onder meer ontwerpers, de PR-afdeling, het webshopteam en de klantenservice in één gebouw (alleen de TOMS productie vindt niet in LA plaats).

One for One
PR-dame Allie vertelde me alles over de TOMS werkwijze, de nieuwe collectie en de distributie van de schoenen wereldwijd. De distributie richting inkopers en verkooppunten (TOMS doet het met name in Amerika en Azië erg goed en verschillende VS- opleidingen hebben zelfs hun eigen TOMS checkpoint op de campus), maar voor een groot deel ook de gratis distributie van TOMS schoenen richting ontwikkelingslanden. Want een belangrijk doel van het modemerk is toch het leveren van schoenen aan gebieden waar mensen ze het hardst nodig hebben (One for One).

Toms in Nederland
En met de toenemende populariteit van het merk zullen in de toekomst alleen maar meer mensen geholpen worden. De fanbase van het merk is in Europa in ieder geval flink aan het uitbreiden en TOMS is blij sinds kort een eigen HQ in Nederland te hebben.

Wil jij persoonlijk kennismaken met het label? Doe dan mee met de Tessted x Toms winactie en je hebt de kans een eigen paar TOMS schoenen en bril te winnen.


Wat kun je winnen?
Ik mag een paar Chambray Trim Women’s Classics schoenen (maat 39) en een kekke zonnebril (zie afbeeldingen in dit bericht) weggeven. Deelnemen aan deze actie doe je door mij in een comment onder dit bericht te laten weten waarom jij deze TOMS prijs verdient. Ik kijk uit naar jullie reacties!

De winnaar krijg persoonlijk bericht.
Veel succes en bedankt voor jullie deelname!

Danielle Lakeman, van harte proficiat!

Jij wint de TOMS schoenen én zonnebril.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved