26-09-2016 - admin

TREND: Fur sure

PHOTO © 2016 TEAM PETER STIGTER  FOR EDITORIAL USE ONLY  WITH CREDITS PHOTO © 2016 TEAM PETER STIGTER  FOR EDITORIAL USE ONLY  WITH CREDITS PHOTO © 2016 TEAM PETER STIGTER  FOR EDITORIAL USE ONLY  WITH CREDITS

Op de warmste dag van het jaar stond ik vorige week een faux fur jas te passen. ‘Die is niet helemaal goed’, moeten de winkelmeisjes gedacht hebben, maar het punt is dat ik niet weer achter het net wil vissen. Jaar in jaar uit overkomt het me dat alle jassen, jacks en mantels van mijn wensenlijstje uitverkocht zijn, dus dit jaar begint mijn zoektocht bijtijds. Kan ik straks shinen in een faux fur modelletje à la Burberry, Rochas en Chloé (hierboven). Het wordt een winter met een hoog aaibaarheidsgehalte en ik loop er straks warmpjes bij.

Meer faux fur catwalkinspiratie zien? Bekijk mijn volledige trend report.

Beeld: Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved