12-09-2018 - admin

TREND: LAYER UP

BALENCIAGA_WCFF18_382

Afbeelding: Peter Stigter

Van de next to nothing outfitjes van de zomer gaan we langzaam weer over in gelaagde looks. Herfst, qua mode misschien wel het meest interessante seizoen if you ask me, vraagt om laagjes. En dat zijn er dit jaar meer dan ooit, want de layered look is een grote trend voor fall/winter 2018.

Hakjes en een kokerrok gecombineerd met een col met daarover een capuchonvest, een blouse en pak ‘m beet drie winterjassen is komend seizoen zo gek nog niet. Klik maar eens door de catwalkbeelden van Balenciaga. Een windjack, een regenjas en een winterjas dames over elkaar? De Bijenkorf heeft het allemaal. On trend én op alle weertypen voorbereid. Al dan niet geïnspireerd door die ene scene van Joey in Friends. Het label bracht zelfs een Balenciaga jas uit met maar liefst zeven lagen en een prijskaartje ter hoogte van €6.500,-.

Balenciaga is overigens niet het enige modelabel dat oproept tot het dragen van laagjes. Ook bij Calvin Klein, Marni en Margiela verschenen de modellen all layered up op de catwalk.

More is more is het devies en Go big or go home! is zéker van toepassing.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved