21-12-2019 - admin

VANS MISMATCH ERA: ZO DRAAG JE 2 VERSCHILLENDE SNEAKERS

Op twee verschillende sneakers de deur uit kan gewoon. Sterker nog, als we de voorbeelden van Vans zien, willen we niets anders meer. Reden voor de promotie van deze mismatch styling is het feit dat het sneakermerk de Vans Era nieuw leven in blaast.

De Vans Era, de eerste skateschoen ter wereld ontworpen door skateboarders werd in 1976 geïntroduceerd als de Vans #95. Hij had een gevoerde kraag, een wafelzool en was verkrijgbaar in diverse tweekleurige uitvoeringen, zodat skateboarders de stijl en functionaliteit vonden die ze zochten. Als een schoen door het skaten kapot ging, konden skateboarders uit Dogtown de winkels van het familiebedrijf Vans binnenlopen om één enkele schoen te kopen in de kleur van hun keuze. Ze vertrokken dan met twee verschillende Vans Era-schoenen. Onbedoeld kwam hieruit de creatieve mismatch stijl voort die kenmerkend is voor de skatecultuur. Toffe heritage waar Vans voor het komende voorjaar slim op voortborduurt met de Mismatch Era.

Door seizoenskleuren en prints op de linker- en rechterschoen van de Classic-modellen te combineren en te variëren, brengt Vans de begindagen van het familiebedrijf van Vans tot leven. De originele mismatched Era voert de collectie aan met een mix van blauw canvas met camouflageprint op de linkerschoen en roze canvas en een zebraprint op de rechterschoen. De Mismatch-stijl is ook verkrijgbaar als Classic Slip-on met een meer ingetogen kijk op de trend. De Style 36 is voorzien van ongelijke veters en sidestripes. Zo tof!

De Mismatch-collectie is vanaf januari verkrijgbaar op Vans.com/Classics en in geselecteerde Vans-winkels.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved