24-10-2012 - admin

Picture or it didn’t happen

Nieuwe column voor LINDA.

Omdat ik toch al de helft van mijn tijd verdoe op Social Media, heb ik me onlangs ook nog maar aangemeld voor Instagram. Het kon er nog wel bij. Die ene extra account valt zo mogelijk zelfs in het niet bij alle kanalen, die ik dagelijks van input voorzie.

Übersociaal
Zoals het een moderne modejournalist betaamt, ben ik actief op Facebook, Twitter, Pinterest en sinds kort dus ook Instagram. Bovendien heb ik een persoonlijke modeblog, Fashion.blog.nl en een eigen website Tessted.com met een bijbehorende Facebookpagina en Twitteraccount (Tel uit je winst!). Dan is er nog de dagelijkse mail, sms (shortmamaservice , want enkel gebruikt door mijn moeder), LinkedIn, Whatsapp en zelfs via diverse spelletjesapplicaties wordt er vrolijk tegen me aan gekletst. Je zou er digitale flaporen van krijgen!

Volg je me nog?
Natuurlijk dienen alle accounts actief bijgehouden te worden. Niemand volgt je als je één keer in de maand wat zegt en dus verdoe ik úren per dag met liken, volgen, delen en updaten. Is mijn blogpost al opgehaald? Zijn mijn gelikte foto’s al geliked? Heeft er nog iemand een reactie achter gelaten? (Volg je me nog?) Om horendol van te worden.

Zoveelste duckfacefoto
Of ik echt wijzer wordt van de eindeloze culinaire uitspattingen van mijn collega, de nachtelijke avonturen van mijn ex en de zoveelste duckfacefoto van mijn nichtje, valt te betwijfelen. Regelmatig overweeg ik dan ook de stekker uit mijn volledige digitale sociale leven te trekken. Behekst door regels als Ik Twitter dus ik besta en Picture or it didn’t happen, blijven mijn vingers echter aan de knoppen en danst het sociale media circus vrolijk verder.

Eerlijk zal ik alles delen
Vermakelijke, beknopte anekdotes op Twitter, korte maar krachtige updates met foto op Facebook, geslaagde camerafoto’s op Fashion.blog waarvan één op Pinterest, inside kiekjes naar mijn vriendinnengroep op Whatsapp, spetterende iPhonefoto’s op Instagram en vervolgens in een overzicht op Tessted…
…Om er bovendien zeker van te zijn dat niémand mist wat ik heb gegeten én gedragen lever ik elke maandag trouw een overvolle visual diary aan bij website NSMBL.nl.

Van de straat
Voila, mijn hele leven op straat en mij houdt het daar vandaan. Fingers crossed dat er geen genie op staat met alweer een nieuwe vorm van Social Media. Dat zou echt aso zijn!

P.S. Volg jij me al?

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved