13-11-2013 - admin

WIN KAARTEN JAN BOELO FASHION SHOW

TESSTED AMSTERDAM FASHION WEEK CAR2GO 2014

In plaats van een selfie met vriendlief of Chubster kiekte ik mijzelf dit weekend samen met een elektrische Car2Go auto. De reden? In samenwerking met Car2Go mag ik vier mensen blij maken met vier kaarten voor de Amsterdam Fashion Week volgende week.

#Pret2Porter
Altijd al een modeshow bij willen wonen? Dan is dit je kans. Car2Go stelt 4 x 4 kaarten voor de modeshow van Jan Boelo (getalenteerde Groningse designer, die onder meer sterren als Caro Emerald, Within Temptaion en Sunnery James kleedt) op 24 januari om 21.00u beschikbaar voor de winnaars van deze “#Pret2Porter –actie”.

Zo doe je mee!
Om deel te nemen aan deze winactie vraag ik je net als ik een selfie te maken met een Car2Go auto. Er staan (en rijden) in totaal 350 Car2Go auto’s in Amsterdam (waarvan 50 voorzien van Pret2Porter stickers) dus je hebt er zo één gevonden. Waar de auto’s precies staan, zie je via de app. Plaats je selfie vervolgens op jouw instagram account met de hashtag #Pret2Porter en je zit in de race.

Gewonnen?
De winnaars, die dus ieder vier kaarten winnen(!), maak ik maandag 20 januari bekend door middel van een comment onder hun instagramfoto (houd deze dus goed in de gaten!). Ik zal hen vragen hun contactgegevens te mailen, zodat de kaartjes digitaal verstuurd kunnen worden.

Kom maar door met die selfies.. Succes!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved