20-06-2019 - admin

Yasmine’s catwalkdebuut

“Intertoys is failliet”, het was wekenlang een hot topic in groep 2. Maar de kleuters kunnen weer opgelucht ademhalen Intertoys maakt namelijk een doorstart. Onderdeel daarvan is onder meer de gloednieuwe Intertoys Exerience Store in Utrecht, waarvan ik woensdagmiddag samen met Yasmine de opening bijwoonde.

De experience store in winkelcentrum The Wall in Utrecht vormt de aftrap van de nieuwe klantbenadering, waarbij beleving en speelplezier centraal staan. Zo is er naast een mega Lego Playground, een Playmobil shop in shop en een heus fietscircuit, een karaoke box, een escape room en een ballenfabriek.

Yasmine beleefde met een gezicht vol glitters bovendien haar runwaydebuut op de LoLcatwalk in het midden van de winkel. Een leuk extraatje voor wanneer je er cadeaus gaat shoppen; je kunt hier gepersonaliseerd inpakpapier laten printen.

Wellicht lag het aan de giga goodiebag, maar Yasmine wil nu elke dag wel even richting The Wall. “Ik ga papa vragen of hij ook met mij naar die grote Intertoys wil. ”

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved