13-10-2013 - admin

YAYA WINTER WONDERLAND

Eerder schreef ik al over mijn ultieme bankhangvest, maar ook de rest van mijn garderobe begint nu vooral winters, wollig en gezellig te worden. Weg met de strakke tops, welkom: poncho’s, oversized vesten, chunky scarves en gebreide jurkjes (ideaal voor mijn groeiende buikje).

YAYA WINTER WONDERLAND (5)

De Winter Wonderland collectie van YAYA is er daarom één naar mijn hart, met volop knitted items in een fijn kleurenpallet van oudroze gecombineerd met natuurtinten. Perfecte kledingstukken om het winterweer in te trotseren (of om lekker te nestelen op de bank).

Hieronder mijn favoriete stuks uit de YAYA Winter Wonderland collectie.
Jeans, boots, beanie en zo’n felbegeerde pastelroze mantel erbij en mijn winterlook is compleet!

YAYA WINTER WONDERLAND (6)

– ad –

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved