24-02-2015 - admin

YES TO NEW ADVENTURES!

Platform F

Op TESSTED was het de afgelopen tijd wat rustiger dan jullie gewend zijn. Met een goede reden kan ik je vertellen. Ik was druk bezig met de oprichting van een nieuw online platform. Inmiddels zijn we live en kan ik jullie met gepaste trots mijn gloednieuwe website, Platform F (www.platformf.com) presenteren. Een carrièregericht platform met een focus op freelancen en zelfstandig ondernemen. Bedoeld om te informeren, maar vooral ook om te inspireren.

Met jarenlange ervaring als freelance journalist voelt het als een natuurlijke stap mijn professionele ervaring en kennis via Platform F te gaan delen. Bovendien is freelancen momenteel populairder dan ooit (het afgelopen jaar schreven 50.000 ZZP’ers zich nieuw in, waardoor ons landje in totaal al 880.000 ZZP’ers telt). Op Platform F bied ik zelfstandige starters in de media informatie die ik had willen hebben toen ik begon en nog geen idee had. Hoe betreed je als creatieve zelfstandige de arbeidsmarkt? Waar komen je opdrachtgevers vandaan? Hoe zorg je voor voldoende klussen en inkomsten? Hoe raak je gemotiveerd en blijf je geïnspireerd? Hoe word en blijf je een succesvol freelancer in de sterk veranderende mediawereld? Platform F geeft antwoord op al deze vraagstukken aan de hand van een dagelijkse dosis freelance inspiratie voor onder meer tekstschrijvers, fotografen, grafisch vormgevers, stylisten en ieder ander die graag ‘eigen baas’ is.

Geen gortdroge, zakelijke informatie en eindeloze lappen tekst, maar sprankelende interviews, vlotte essays, columns met een knipoog, korte & bondige lijstjes, hapklare tips & tricks en pakkende beelden in een moderne, stijlvolle online omgeving. Onderverdeeld in zes hoofdcategorieën lees je op Platform F over freelancen in de breedste zin van het woord. Van administratieve rompslomp tot de knapste outfits voor een business meeting. Over het opzetten van een digitaal portfolio, veel voorkomende netwerkblunders, maar ook de meest efficiënte manier om je dag in te delen en de fijnste kantoren aan huis. Ter lering, inspiratie en vermaak. Om te zorgen dat je als freelancer een vaste klantenkring kunnen opbouwen en kunt blijven doen wat je het liefst doet. Kortom: Platform F is hét platform voor iedereen die succesvol aan de freelance weg wil timmeren.

Ik hoop je spoedig op Platform F te mogen verwelkomen en kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn eigen freelance carrière.

XO

Let’s get social!
Instagram: @Platform_F | Twitter: @Platform_F | Facebook.com/PlatformF.nl

Platform F; hét carrièreplatform voor freelancers

Platform F; plat-form f, [plætfɔ:rm æf]
Platform; (a) gelegenheid voor openbare discussie, (b) opstapplaats richting iets nieuws
F; (a) als in freelance, maar ook (b) feminine, (c) freedom en (d) focus

P.S. En TESSTED dan?
Die blijft live & kicking en zal nog steeds dagelijks voorzien worden van persoonlijke updates. Twee sites te runnen dus, maar ik werk met liefde tot in de late uurtjes.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved