07-02-2013 - admin

YMRE STIEKEMA ZWANGER IN VOGUE

De nieuwe Nederlandse Vogue valt bij de abonnees pas morgen op de deurmat, maar ik mag alvast een preview van het maartnummer geven. Op de cover van HET GROTE MODENUMMER zien we Bette Franke gefotografeerd door Alique in een blokjesjurk van Louis Vuitton. Bijzonder binnenin de nieuwe editie is daarnaast de fotoserie met model Ymre Stiekema, die hoogzwanger én met haar pasgeboren dochter Lymée voor Vogue poseerde.

En verder in het maartnummer:

De 21 catwalktrends en accessoires voor lente/zomer 2013, van kimono-spektakel tot het nieuwe zwart-wit, van het ontblote middenrif tot slouchy pants en van metallic schoenen tot de nieuwe kleur, in modeseries van fotografen Marc de Groot, Paul Bellaart en Alique.

Fiona Hering interviewde het Opening Ceremony-duo dat modehuis Kenzo in twee seizoenen terugbracht in het middelpunt van de mode: “We willen dat mensen met kleding spelen.”

De 101 beste online winkels volgens Vogue – van vintage tassen tot designmeubels en de opmars van de piercing, Iris van Herpen over het experiment en Carla Bruni over schoonheid en verlegenheid. Plus: een portret van man of the moment: Raf Simons.

Extra: Win een New Season Wardrobe ter waarde van €15.000 van de Bijenkorf én Vogue-stijladvies – met de unieke code in het blad.

Vogue maart is vanaf 12 februari te koop.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved