28-07-2023 - admin

Zo vier je Pride Amsterdam als nooit tevoren

Als Pride ergens groot (groter, grootst) wordt gevierd, is het wel in mijn stadje. Reden voor Booking.com (hoofdsponsor van Pride Amsterdam) om een speciaal Pride Amsterdam Canal ‘Sweet Weekend’ weg te geven. Eén gelukkig paar maakt kans op een onvergetelijk Pride Amsterdam weekend (van 4 tot 6 augustus), inclusief een uniek verblijf van twee nachten in een brugwachtershuisje op de Amstel (‘Amstelschutsluis’), een privé make-up tutorial door drag-icoon Envy Peru en VIP-toegang tot de Canal Parade. De complete Pride experience!

Travel Proud
Booking’s missie? Het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren. Als onderdeel van die missie introduceerde het bedrijf in 2021 het Travel Proud-programma, ontworpen om accommodatiepartners van het bedrijf te ondersteunen met gratis inclusieve gastvrijheidstraining. Niet alleen helpt deze training de specifieke uitdagingen waar LGBTQ+-reizigers mee worden geconfronteerd te begrijpen, ook helpt het te begrijpen wat er gedaan kan worden om elke gast zich meer welkom te laten voelen, ongeacht waar ze vandaan komen, van wie ze houden of hoe ze zich identificeren. Het programma is wereldwijd beschikbaar in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Braziliaans-Portugees en Duits, met minstens één keer per week trainingssessies in alle talen. Er zijn nu wereldwijd meer dan 35.000 gecertificeerde accommodaties op Booking.com, waaronder meer dan 570 in Nederland, met gastvrije Travel Proud-verblijven in 122 landen en gebieden en meer dan 9.000 steden.

Trots
Arjan Dijk, CMO en Senior Vice President bij Booking.com: “Als homoseksuele man is Pride Amsterdam een ​​moment dat mij na aan het hart ligt. Het is een kans voor ons en onze regenbooggemeenschappen om de vooruitgang die we samen hebben gemaakt te vieren. Ook ben ik me zeer bewust van het werk dat nog moet worden gedaan om overal acceptatie en gelijkheid te creëren voor LHBT’ers, en dit is iets waar wij dan ook nog meer bewustzijn voor willen creëren, onder andere door onze voortdurende samenwerking met COC Nederland. Ik ben enorm trots dat Booking.com een ​​rol speelt bij het doorbreken van een aantal van die barrières en het dichter bij elkaar brengen van mensen, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren.”

Kans maken?
Pride ervaren als nooit tevoren? Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkige paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een totaalbedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar. De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved