22-05-2013 - admin

ZONDER SLIPJE

'Jimmy P. (Psychotherapy Of A Plains Indian)' Premiere - The 66th Annual Cannes Film Festival

‘Een perfecte outfit begint bij mooi passend ondergoed’, beweren lingerieontwerpers al jaren. Toch blijkt zonder slipje de deur uitgaan de laatste modetrend onder de A-listers.

Rode oortjes loper
Om de ultieme rode loper look neer te zetten, laten vrouwelijke sterren hun ondergoed massaal in de lingeriela liggen en stijgt het rode oortjesgehalte van de toeschouwers met de dag. Zo wordt de lijst van Hollywoodactrices en popzangeressen zonder slipje langer en langer en neemt de aloude term ‘jurk met slip’ ineens toch een onverwachte wending.

Furore zonder onderbroek
Paris Hilton
doet haar chique naam al langer niet veel eer aan, maar in haar voetsporen prijkten tevens illustere namen als Jennifer Lopez, Kate Hudson, Ann Hathaway, Lady Gaga, Kim Kardashian, Miley  Cyrus en Rihanna. Deze week maakten zelfs Heidi Klum en Eva Longoria furore zonder onderbroek.

(Z)onderbroekenlol
Eva toonde haar flamoesje aan de wereldwijde pers tijdens haar entree op het Cannes film festival en Heidi schitterde met haar blote derrière nota bene op een kindergala in New York. Beide dames zijn bijna veertig, maar dat mag de pret (de (z)onderbroekenlol in dit geval) niet drukken. Ze hebben zich voorlopig weer op de kaart gezet.

Ongewenste intimiteiten
Want afgezien van het feit dat het me bijzonder onpraktisch lijkt, is zo’n cheek to cheek-uiting natuurlijk gewoon een schreeuw om aandacht. Er waren heus andere rode loper opties naast deze red light-versie, om een trap te betreden hoef je je jurk vast niet zó hoog op te tillen en er zijn ook echt charmantere manieren om uit een taxi te stappen (zonder inside look).

Marilyn Monroe momentjes
Ik laat de sliploze stroming in ieder geval even aan me voorbij spoelen. De gruwelgedachten aan acute blaasontsteking, spontane lekkages en opwaaiende Monroementjes maken de Hollywood hype er bovendien niet bepaald aantrekkelijker op. Ik wil best modisch met de billen bloot, maar ik ga ze hier niet aan branden, laat staan op de blaren zitten. Wat jij?

Bron foto Eva Longoria: Globalgrind

(Eerder gepubliceerd op LINDA. Mode)

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved