10-08-2018 - admin

BACK TO SCHOOL

Processed with VSCO with p5 presetNa een zinderende zomervakantie gaat Mientje weer bijna terug naar school. En hoe kun je het nieuwe schooljaar beter inluiden dan met een fris lookje en een nieuw boekje?

Samen gingen we afgelopen week op pad voor wat back to school essentials. Bij TKMaxx shopten we een nieuwe (fall proof) ruffled dress en een paar nieuwe metallic sneakers en een doggy backpack om de blits te maken op de eerste schooldag. Boekjes en notitieblokjes (in het Engels!) om extra slim over te komen (de boekafdeling van TK Maxx barst van de bijzondere luister/lees/doeboeken), zeker nu ze bij de oudste kindjes van groep 1/2 gaat horen.

??????????????????????????????????Nog een magneetaankleedspel, een Elsa Barbie (want daar hadden we er pas 3 van), een pandaknuffel om het af te maken. En tot slot nog wat back to school essentials voor Billie, die toch ook elke dag weer mee naar school (& back) zal wandelen. Processed with VSCO with p5 preset

Wij zijn klaar voor een nieuw schooljaar!

P.S. Voor een foto in tijdschrift Grazia (zie hieronder) shopte ik bij TK Maxx nog een extra back to school lookje voor Yasmine én mijzelf. In matching pastelkleurige bloesjes richting schoolplein voor de kick off van een nieuw leerjaar.

Let’s go!

Processed with VSCO with p5 preset

Helemaal fresh voor de eerste schooldag

tk6 tk4

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved