04-01-2019 - admin

Bellenblaasbadschuim & kids massage

hipp

Míjn ultieme beautyroutine, mijn me-time momentjes en ontspanningsrituelen zijn hier op TESSTED allemaal ooit al eens de revue gepasseerd. Maar wat kun je doen aan ontspanning met je kind? Natuurlijk, spelen, boekjes lezen en lekker knuffelen op de bank zijn allemaal ontspannend, maar tijdens ons avondritueel gaan Yasmine en ik nog een stapje verder. We steken een geurkaars aan in de badkamer en nemen een warm bad (mét bellenblaasbadschuim!). Zeker in de winter is haar huidje heel droog, dus smeer ik haar na het badderen in met de verzorgende olie van Hipp. Zelf maak ik er ook een gewoonte van om mijn huid na het douchen goed te verzorgen en alle spanning van de dag tijdens en na het douchen los te laten door vooral mijn schouders en nek goed te masseren. En jong geleerd… want Yasmine kan het ook steeds beter zelf.

IMG-5645 Een kleine kids massage, nog een boekje in bed en dan lekker onder de wol met al haar mopsenknuffels. Het fijnste einde dag beauty ritueel dat we samen delen! Relaxter kunnen we de dag niet afsluiten.

Heb jij ook wel behoefte aan zo’n ontspanningsmoment? Ik mag 3 Hipp verzorgingspakketten weggeven. Check de winactie op mijn Instagramaccount.

IMG-5644

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved