22-11-2021 - admin

EN ROUTE / OP DATE

Mensen vragen me vaak hoe mijn ideale date eruit ziet of wat ik zoal doe als ik op date ga. En na heel wat jaartjes als single heb ik inmiddels ook al een aardig lijstje aan favoriete dates verzameld. Zo houd ik ervan om naar het strand te gaan (bij voorkeur met Billie, want dan heeft zij sowieso ook een topdag of hij nu een flop is of niet). Ik hou van spelletjes. Neem me mee bowlen, poolen of basketballen; elkaar leren kennen terwijl je bezig bent en lol hebt, is wat mij betreft de beste eerste of tweede date. De keer dat een man mij meenam naar een glow in the dark mini-golf is nog steeds één van mijn favoriete eerste meet-ups. Natuurlijk mogen er tussendoor ook heus gewoon een keer drankjes gedaan worden, maar een beetje originaliteit qua dates is het halve werk. Thuis bordspelletjes spelen is met name in de winter (of tijdens lockdown) gezellig, al ben ik er nooit zo happig op meteen iemand bij me thuis uit te nodigen. Wil je echt punten scoren? Dan is een roadtrip het beste plan. Het maakt niet eens echt uit waarheen. Al is het maar een roadtrip van Amsterdam naar Rotterdam of Den Haag, het idee van samen met de auto op pad is al een feestje op zich. Met uiteraard een tasty pitstop (koffie, donuts of Maccie) en mijn lievelingsnummers uit de speakers (hallo carpool karaoke!). Hij rijdt, ik zing. Let’s go!

En als we het dan toch over roadtrips en auto’s hebben… Het is wel zo fijn als zijn auto een beetje opgeruimd en schoon is en er niet overal lege verpakkingen en half verrotte bananenschillen liggen (geloof me, been there, done that). Af en toe een paar nieuwe automatten kan ook geen kwaad. Bij Just Carpet vind je ze volledig op maat. Voor elke auto is er een passend aanbod. Van Bentley en Audi tot Tesla en Mini. Kun je wel een nieuwe set gebruiken? Kijk op www.justcarpets.nl.

Ga je eenmaal op roadtrip en wil je je crush extra verrassen? Je kunt zelfs automatten personaliseren met een logo of tekstje. Een hartje met ‘Je t’aime’ wellicht? Een beetje cheesy mag en.. het is de effort die telt.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved