18-01-2018 - admin

ALL THAT GLITTERS….

STREETWEAR NEW YORK SS18

… is in mijn sieradenla absoluut goud. Ik zou met mijn blanke huid misschien meer naar zilver moeten neigen, maar ik verander in een ekster wanneer het op goud aankomt (hallo nieuwe Brandfield collectie!) Altijd zo geweest. Waren mijn armbanden lange tijd giga, mijn ringen maatje XL en mijn oorbellen as chunky as they come, inmiddels heb ik wat subtiliteit in mijn sieradencollectie verwerkt. Naast een uitgebreide verzameling oorbellen met franjes (mijn ‘kwastjes’) in werkelijk álle kleuren van de regenboog heb ik nu ook enkele setjes heel verfijnde oorknopjes, -ringetjes en –hangertjes. Voor wanneer de outfit al schreeuwerig genoeg is of kleine nuances juist dat verschil maken.

Ik heb goudkleurige setjes met alle letters van het alfabet, zodat ik iedereen in mijn omgeving om de beurt wat extra liefde kan betuigen door hun voorletter in te prikken (al draag ik stiekem heel vaak twee ‘T’tjes). Ik heb mini olifantjes van goud, delicate zeesterren, en een ring met een kristallen staaf er doorheen. Allemaal goudkleurig, super sierlijk en absolute current favorites.

a5fa28edf1a9b89301e749fc95f1304b

Of je verschillende metaaltinten of –tonen (zilver, goud en rosé) met elkaar moet combineren, staat nog wel eens ter discussie. Maar los daarvan staan goudkleurige sieraden eigenlijk bij any outfit. Want hoe beeldig staan gouden oorbellen bij een smaragdgroene look? Hoe knap is goud wanneer het samenkomt met poederroze tinten? En maken goudkleurige accessoires en sieraden van een super basic outfit (een blue denim en een crispy white shirt) niet in no time een showstopper?

Hebben je oorbellen, armband, horloge, ketting en eventueel zelfs riem of de hardware van je designertas allemaal een goudtint? Dan zorgt dat er ook nog eens voor dat een outfit écht één geheel wordt. Al draag je allerlei tinten en texturen door elkaar, de eenheid in je accessoires brengt alles samen.

Ook in mijn huis is goud een immer groter wordend thema, dus laten we hopen dat die interieurtrend nog even blijft hangen. Alles wat er bij mij glinstert is goud en ik ben niet van plan daar ooit vanaf te stappen.

Bron foto: Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved