18-08-2014 - admin

INSTAGRAMNONSENS

column my neck my back tesstedQuotes op Instagram, we zijn er lichtelijk in doorgeslagen. Waar het begon met inspirerende tekstjes om je dag goed mee te beginnen, is het nu één grote verzameling ondoordachte onelinernonsens.

Zo kom ik aan de lopende band quotes tegen als ‘Dear Monday, go step on Lego’, las ik gisteren de demotiverende quote ‘Good enough is the new perfect‘ en word ik inmiddels pislink van de quote ‘My neck, my back, my netflix and my snacks‘.

Ik heb ‘m de afgelopen week al zeker tien keer in mijn IG timeline voorbij zien komen en nog kan ik er met de pet niet bij. Want: hoezo? Dat je een zak chips open trekt voor een aflevering Suits kan ik nog begrijpen, maar wat hebben je nek en je rug in hemelsnaam met een serie-avondje te maken?

Vriendin Jamie zorgde voor enige opheldering. “Het is een nummer van Lil’ Kim en de tekst is eigenlijk ‘My neck, my back, lick my pussy just like that’.” Ahjah, maar nog altijd: hoezo? Lick my pussy klínkt niet eens als My Netflix. En ik kan How many licks achterstevoren meezingen, maar ‘My neck, my back’ laat geen belletje rinkelen.

Na enige research blijkt de tekst van het oorspronkelijke nummer nog vunziger als gedacht (en daarmee de associatie met Netflix nog vreemder); Lick my pussy and my crack. Toegegeven, het rijmt bíjna op snacks, maar de quote wordt er niet beter op.

Gelukkig kan ik de frustratie inmiddels los laten, want na een minimarathon Ray Donovan (in bed, want nog geen bank in ons nieuwe stulpje) snappen ik en mijn vriend het volledig. Geen rug en nek meer over, maar de snacks maakten een hoop goed.

Lick my crack. Hoe zou dat scoren op Insta?

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved