09-11-2023 - admin

Kerst begint hier!

Misschien heb je de eerste kersthits al op de radio gehoord en zelfs hier en daar al een kerstboom gespot. Hoewel het voor mij persoonlijk voelt alsof ik vorige week nog in bikini op een bootje lag te dobberen, staan de feestdagen alweer te popelen. Om de kerstperiode officieel in te luiden geeft Westfield Mall of the Netherlands ons komende week bovendien alvast een keihard startsein. Op 16 november viert de mall haar jaarlijkse ‘Christmas starts here’ event, dit keer met exclusieve optredens van Emma Heesters en girlband Unity.

Startshot in de roos
De mall organiseert elk jaar in november een groots en gratis event met een unieke entertainmentshow als startschot van het feestseizoen. Dit jaar vindt dat dus plaats op donderdag 16 november. Voorafgaand aan hun optredens zullen Emma Heesters en Unity, net zoals Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran dit vorig jaar deden, de kerstverlichting van de mall onthullen door op de Christmas Starts Here- knop te drukken. Na dit speciale moment kunnen bezoekers van de mall tijdens het shoppen elke dag genieten van de mooie feestversiering.

One-stop-shop
En je kerstinkopen allemaal in één keer hier doen, is misschien wel het beste plan. Want behalve cadeaus voor familie & vrienden, shop je hier ook gelijk een nieuwe outfit voor aan het kerstdiner. Westfield Mall of The Netherlands is voor de feestdagen een echte one-stop-shop. Genoeg geshopt? Neem de tijd om je nagels nog even te laten doen, pak een filmpje in de in-house Kinepolis of geniet van een lunch of diner in het Eet Theater. Ook kids kunnen hun hart ophalen in de Gamestate en de allerkleinsten neem je lekker mee shoppen in de befaamde Kiddy Cars (terwijl ook zij genieten van alle bijzondere kerstversiering). Ready or not, kom maar door met die X-mas vibes!

Zin in een Christmas shopping sessie by night? De winkels zijn elke dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop zelfs tot 23.00 uur.

Showtje meepakken?
Wil jij bij de optredens van Emma Heesters en Unity op Central Plaza zijn? Speciaal voor de Westfield clubmembers worden er binnenkort 1.000 gratis tickets vrijgegeven. Meld je via deze link alvast aan voor de Westfield Club en word als eerste op de hoogte gesteld over de beschikbaarheid van deze tickets.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved