10-05-2023 - admin

Levi’s® x designstudio JJJJound

Levi’s® slaat regelmatig de handen ineen met grote fashion spelers, artiesten en andere creatievelingen. Dit keer is het de beurt aan designstudio en nieuwkomer JJJJound. De twee merken ontwierpen een collectie van op denim geïnspireerde boven- en onderstukken en enkele accessoires.

Net als ik niet eerder van JJJJound gehoord? Het merk zag het daglicht in 2006, als digitaal moodboard dat terugkerende patronen in tijdloze designs opnieuw onder de loep nam. Inmiddels bevat hun moodboard ruim duizenden zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen en groeide het uit tot dé go-to en referentie voor de wereldwijde designcommunity. Het platform ontpopte zich tot gezamenlijke designstudio en focust zich op ontwerpen met een boodschap en lange levensduur, het design en de opbouw van relevante fysieke omgevingen en de voortdurende zorg voor de eigen digitale wereld. Waarden waar Levi’s, dat dit jaar zijn 150ste verjaardag viert, zich helemaal in kan vinden. It’s a match! En zo ontstond de gezamelijke capsule collectie voor spring/summer 2023.

Deze bestaat uit zes gevarieerde items (kleding en accessoires) en draait volledig rond licht gewassen selvedge denim. Elk stuk is een herinterpretatie van een tijdloze klassieker, zoals de werkjas met schuine borstzakken, geïnspireerd op Canadese militaire silhouetten of het denimshirt, uitgerust met klassieke borstzakken en koperen hardware.

De Levi’s® x JJJJound-collectie is vanaf nu verkrijgbaar via Levi.com, de Levi’s®-app, in bepaalde Levi’s®-winkels en op JJJJound.com.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved