13-07-2023 - admin

MIJN SUMMER GLOW IN A BOX

De zomervakantie is just around the corner en zo ook onze get away naar la bella Italia. De perfecte Italiaanse plaatjes schieten al door mijn hoofd; idyllische strandjes, schattige steegjes, bruisende barretjes en lekkere lookjes. Want is dat laatste niet nog steeds een heerlijk aspect aan reizen en vakantie vieren, zéker in de laars?! Knappe pakjes, sexy slippertjes, zonnebrillen en sieraden maar ook de beste beauty looks gaan mee.En wat die make-up betreft; ik heb mijn summer look all sorted met deze YSL beautycase. Daarin zitten namelijk de ultieme summer essentials; de lash clash mascara, een mooie nude lipstick en 3 mini couture color clutches. Dagje aan het strand in Lerici, slenteren door Cinque Terre of op chic tijdens een zomerse date night? Mijn beauty necessities zijn al gepakt!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved