07-02-2024 - admin

NIET ONDER STOELEN OF BANKEN

Een nieuwe Fiji bank in de rustgevende Japandi trend of liever wat minimalistischer met het Honolulu model? Interieurmerk Prominent heeft het allemaal in zijn nieuwste collectie, ontworpen voor een jongere doelgroep en steekt dat bepaalt niet onder stoelen of banken. In de collectie vind je ook de Livorno en Brooklyn banken, beide modulair voor een eindeloze bankopstelling (goals!). Want filmavondjes met de blended family houd ik graag op de grootst mogelijke bank (om dan eindstand nog met z’n allen op een kluitje te liggen).

Even geen bankhangsessie? Er is ook een volledige serie fauteuils uitgebracht. Zo zijn de modellen Tulum en Hampton in hetzelfde kleurenpalet als de banken te verkrijgen voor meer eenheid. Een kloppend interieur geeft mij altijd extra rust. Maar je kunt ook kiezen voor een totaal andere kleur en stof voor een speelser effect. Alles is 100% maatwerk, dus couch potatoes, get ready!

Over Prominent
Prominent begon 25 jaar geleden met een droom van de broers van Olst: heel Nederland laten ontspannen in een stoel die bij hun leven past. Na de eerste winkel in Nunspeet volgden al snel meerdere filialen. Het verbreden van de doelgroep met een collectie voor een jongere generatie is na 25 jaar succes een logische volgende stap. Kijkje nemen? Prominent.nu

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved