07-09-2015 - admin

NIKE ID; LEOPARD & MINT

NIKE ID LEOPARD PRINT (2) NIKE ID LEOPARD PRINT (3) NIKE ID LEOPARD PRINT (4) NIKE ID LEOPARD PRINT (5)

NIKE ID LEOPARD PRINT (1)

Als Nike fanatic stond mijn eigen paar Nikes customizen al enige tijd bovenaan mijn wensenlijstje. Afgelopen maand trok ik dan eindelijk de sportieve schoenen aan en ontwierp mijn eigen paar Nike Air Max 90 op de Nike iD site. Dat het een Air Max model moest worden, stond al meteen vast. Love deze schoen. Panterprint en mintgroen als hoofdingrediƫnten (dat ik graag een pantertje draag is geen geheim). Verder wilde ik het rustig houden (dat had ik van andere veel te blije zelf ontworpen Timberland schoenen wel geleerd). Geen naam of geboortedatum achterop, maar precies dat wat ze zijn. Na een uurtje kiezen, klikken en schuiven waren mijn droom Air Maxjes een feit. Bestellen, drie weekjes wachten en op mijn verjaardag kon ik bovenstaande pareltjes uitpakken.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved