27-02-2018 - admin

ME-TIME MOMENTJE MET DOVE

TESSTED
Douchen = life. Niets waar ik meer van opknap dan van een warme douche. Aan het begin van de dag om goed wakker te worden en (letterlijk) de slaap uit mijn ogen te spoelen. Of juist na een lange werk/mamadag; even alles loslaten. Douchen is voor mij dan ook wel een ultiem me-time momentje. Helemáál nu ik de nieuwe Dove Shower Mousses heb ontdekt. Door het zachte en heerlijke geurende schuim geniet ik nog meer van mijn douchemoment. Een échte relaxte start/afsluiter van de dag als je het mij vraagt!

Gehydrateerd & zacht
De mousses zijn net zo mild als water en zorgen daardoor voor een gehydrateerde huid. De rijke formulering zorgt er daarnaast voor dat mijn droge huid, tot 24 uur na gebruik, super zacht aanvoelt. Love it!

3 varianten
De Shower Mousses komen in drie varianten met verschillende essentiële oliën: Rozenolie, Arganolie en Kokosolie. Mijn favoriet is de variant met Arganolie. Alleen al van de geur word ik helemaal relaxed.

Nice to know
Dove Shower Mousses zijn vrij zijn van sulfaten en parabenen. Iets waar ik de laatste tijd steeds meer op let, omdat ik wil dat mijn verzorgingsproducten zo min mogelijk schadelijke en zo veel mogelijke natuurlijke ingrediënten bevatten.

Wist je dat…
je de Dove Shower Mousses dankzij hun stevige, romige structuur ook kunt gebruiken om te scheren? Ik gebruik ze hiervoor nu eigenlijk dagelijks, zo zacht en fijn!

Dove Shower Mousse Give Away
Wil jij de nieuwe lijn ook uitproberen? Via mijn Instagramaccount mag ik vier Dove Shower Mousse pakketten weggeven! Wil je kans maken? Tag in de comments onder de Instagramfoto iemand die jij ook een ontspanningsmoment gunt en maak beide kans op een Dove cadeaupakket! De winnaars krijgen binnen een week bericht.

*De Dove Shower Mousses zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 6,99 – 200 ML.

image004

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved