27-12-2017 - admin

13 X WOONKAMER INSPIRATIE

Mijn huiskamer krijgt momenteel een mini make-over (incl. een vervroegde voorjaarsbeurt). Het minimalistische zwart/wit thema, waarmee ik drie jaar geleden in dit huis begon, maakt plaats voor meer kleur (roze en groen!) en een rijkere styling (dag rosé items, vanaf nu is het al goud wat er blinkt). Eigenlijk gaat alles op de schop, behalve mijn twee goudkleurige bar karretjes, die passen al helemaal binnen het nieuwe plaatje.

De grijskleurige stoffen hoekbank maakt binnenkort plaats voor een velvet exemplaar. Er plakt straks een exotisch behangetje aan (een deel van) de muur. En er komt eindelijk een designlamp aan het plafond te hangen. Bovendien prijkt er sinds de feestdagen een gloednieuwe OLED-TV (de 9002) op mijn TV-meubel, die met zijn Ambilight functie (mijn muur en huiskamer kleuren – dankzij LED verlichting aan de achterzijde van de TV – mee met het beeld op mijn scherm) helemaal binnen het kleurrijke(re) thema past en dankzij zijn design volledig opgaat in de rest van mijn interieur.

Binnenkort deel ik hier een kijkje in mijn opgeknapte woonkamer. Voor nu alvast wat van de inspiratiebeelden die ik in mijn Living Room Moodboard heb gepind.

woonkamer small

Beeld: Pinterest en Philips

#looksbetter en #philipstv

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved