04-12-2023 - admin

3 x Make-Up Trends voor de feestdagen 2023

Denk je feestdagen, dan denk je glitters & glam. Sprankelende outfits, shiny jewelry en een glowy skin to match. Voor dit jaar zijn er weer talloze nieuwe en ‘gouwe ouwe’ beauty trends opgedoken. Voor deze feestmaand zijn dat bijvoorbeeld: rode lippen, kopertinten en holografische touches. Hoe dat eruit ziet? We zetten ze voor je op een rij.

holographic beauty trend feestdagen 2023

Een no brainer rond de feestdagen: sprankelende, glinsterende, holografische en metallic accenten. Met name rond je ogen, maar laat het bijvoorbeeld ook terugkomen op je lippen (‘Icy Lips’) en in je kleding. Van Beyoncé’s Renaissance Tour tot Hailey Bieber’s glanzende oogleden in haar Sugar Plum Fairy make-up; all things ‘frosty’ zijn een absolute trend deze winter.

Make-up Trend feestdagen 2023 copper

Koper- en bronstinten in je make-up (maar ook op je  hals en lichaam) zijn de perfecte manier om jouw winterse look een warme touch te geven. Laat alles lekker in elkaar over blenden en get cosy!

Feestdagen beauty trend rode lippen 2023

‘Cherry lips’; dé ideale kleur voor kerstmis en de kleur die nooit uit de mode raakt. Effortless, elegant en krachtig! Taylor Swift’s go to red lipstick? De ‘Ruby Woo’, die het moeiteloos hele concertavonden volhoudt.

Met dank aan de make-up experts van M.A.C. Cosmetics.
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved