29-09-2015 - admin

BABY BOETIEK AMSTERDAM: KIDS TO KIDS

 

Hij is al even open (sinds 1 mei dit jaar), maar afgelopen week bracht ik dan eindelijk een bezoekje aan Kids to Kids, een nieuwe winkel voor (vintage) baby-items in de Amsterdamse Pijp. De store – of beter gezegd boetiek, want die uitstraling heeft het – verkoopt kleertjes, meubels, kraampakketten en andere babyproducten, maar ook een knappe selectie loungewear voor alle (aanstaande) mama’s.

KIDS TO KIDS AMSTERDAM 2

Al maanden prijkte Kids to Kids bovenaan mijn to do lijstje. Ex PR-dame Anneke Torenstra, met wie ik voorheen samenwerkte aan tal van fijne modeprojecten, is namelijk mede-eigenaresse van de gloednieuwe store. Een mega carrièreswitch, die mij als mommy nieuwsgierig maakte. Bovendien wist ik dat zo’n groots project in Anneke’s handen niet anders dan grandioos uit kon pakken. En dat blijkt. Samen met haar Portugese partner Melanie von Mühlen heeft Anneke een parel van een winkel geopend en een geweldig eigen brand in het leven geroepen.

KIDS TO KIDS AMSTERDAM

Het allerleukst aan Kids to Kids is dat je er geen gangbare merken tegenkomt. Alles is vintage, handpicked, limited of afkomstig uit de eigen Kids to Kids lijn. De tweedehands kleertjes zijn met zorg geselecteerde, absolute one of a kind stuks (denk: geruite feestjurkjes met geborduurde kraagjes) afkomstig uit Portugal. De meubeltjes (bijvoorbeeld kinderwiegjes) verzamelen de boutique-eigenaressen op verschillende Europese markten.

kids to kids

De eigen Kids to Kids productlijn met alle nodige accessoires voor baby’s en moeders (denk: rompertjes, slabbetjes, wollen dekentjes, luierdoeken, luieretuis, booties, wollen vestjes en badcapes voor de kleintjes en pyjama’s, dekbedden en handdoeken voor de moeders) vind ik persoonlijk misschien nog wel het fijnst. Clean, klassiek , eenvoudig maar voorzien van de schattigste iconische Kids to Kids diertjes, gemaakt van de meest comfortabele materialen en, niet geheel onbelangrijk, heel betaalbaar.

Voor alles in de winkel geldt dat kwaliteit, uniekheid, tijdloosheid en stijl voorop staan en dat merk je onmiddellijk. Met stip op mijn lijstje favoriete kids stores en dus absoluut een aanrader. Op naar de Pijp!

Kids to Kids
Ceintuurbaan 414hs, Amsterdam
kidstokids-online.com

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved