30-04-2018 - admin

BLONDE BOOST COLOR UPDATE: JULLIE ERVARINGEN

FILENAME IS DESIGNERNAME

Ik ben inmiddels alweer heel wat kappersbeurten, high- en lowlightbehandelingen verder, maar eind 2017 gaf ik mijn haar de ultieme Blonde Boost. Ik Tes(s)te de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo. En met succes, mijn haar kreeg nét even een lekkere kleurupdate, waardoor het nét even wat frisser oogde. Eigenlijk alsof ik net van de kapper kwam. Sinds die letterlijk frisse start van het nieuwe jaar is de shampoo onderdeel van mijn hair care routine geworden. Zo om de drie wasbeurten gebruik ik de zilvershampoo om mijn blonde kleur fris te houden.

Processed with VSCO with p5 preset

Ook jullie zijn volop aan het testen gegaan; op Instagram komen onder de hashtag #createyourtouchofbeauty de tofste updates en ervaringen voorbij. Van arty kiekjes van paars prinsessen badwater tot prachtige heldere blonde en grijze lokken. En behalve kleur waren jullie ook lyrisch over de geur. Enkele bevindingen en after/resultaatfoto’s op een rij:

Fadime: “Conclusie: mijn haar is net zo mooi als toen ik de laatste keer van de kapper kwam. Wat een fijne shampoo is dit!”

Shalitha Estelle: “Het gebruik van de shampoo heeft inderdaad de gele gloed in mijn haar verminderd. Ik heb nog veel warme lokken, die niet goed zijn geblondeerd en in deze lokken heeft de shampoo dan ook niks gedaan. Mijn punten zijn wel heel erg blond en de shampoo zorgde er dan ook voor dat mijn punten echt zilver blond werden.”

About that blonde: “Mijn holy grail wat betreft producten voor geblondeerd haar. Deze zilver shampoo is echt geweldig en gebruik ik wekelijks. De shampoo verzorgt je blonde haar en laat het extra oplichten. Hij is behoorlijk heftig dus je moet hem zeker niet té lang laten zitten. Ik vind hem erg fijn in gebruik, ruikt lekker en maakt mijn haar niet vet of slap.”

En dan de beelden:

7. 6.

Veronique van Soest, Wietske Kreuter en Marielle Hoogendijk

3. 2.

Karin Kruithof en Jaqueline van de Manakker

1.

Cindy Asselman

Conclusie? De Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo is een prettig product dat zorgt voor een subtiele kleurupdate voor iedereen wiens blonde of grijze lokken nét iets frisser mogen ogen.

IMG-3368

Staat ie ook al op jouw badkamerplankje?

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved