03-04-2019 - admin

CHECKS PLEASE!

SW_02_LONDON_WCFF19_0769  SW_03_LONDON_WCFF19_1165

Wat het seizoen ook is, deze trend duikt om de zoveel tijd weer op. Ik heb het over de ruitjestrend, die zowel op de catwalks als op straat en zowel voor dames als heren momenteel opnieuw een hit is. Heel Brits, heel klassiek en met een 2019 kwinkslag toch weer heel modern.

Alle soorten ruiten zijn geoorloofd binnen de trend, van de subtiele Prince de Galles tot de grove houthakkersruiten, van Pied de Poule tot Schotse ruit en van BB-ruit tot Harlequin/argyle ruit. En hoe je ze draagt, is ook helemaal up to you.

Maak een statement in een geruite trenchcoat of zet de trend met een ruitjesplooirok (zie foto). Bij OTTO zie je bijvoorbeeld veel inspiratie voor trenchcoats en blazers. Helemaal on trend ben je met een geruite oversized (boyfriend) blazer. En zelfs in een ruitjesmix van verschillende key items ben je helemaal check. Voor wie het liever in de details zoekt, stel ik een ruitjes bucket hat, een ruitjesshawl, een geruite handtas voor of een ruitjes bootie (zie foto) voor. Checks please!

Foto’s: Team Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved