16-06-2022 - admin

CHUNKY & COMFY: DE UGLY SHOES VAN 2022 WAAR WE STIEKEM VAN HOUDEN

Laarzen in de zomer? Mijn moeder vindt het nog altijd een belachelijk idee. Toch zijn chunky boots onder een zomers jurkje of rokje op dit moment een grote trend. Cowboy laarzen of de chunky Chelsea laarzen voor dames, die je overal ziet bijvoorbeeld. Als enkellaars of tot net onder de knie zijn ze perfect voor een stoere maar sexy summer look.

Sowieso zijn chunky schoenen en sandalen deze zomer overal. Geïntroduceerd door labels als Gucci, Bottega Veneta, Yeezy en Prada en inmiddels doorgedrongen tot de reguliere shoe shops is de ‘ugly shoe’ niet te missen de komende maanden. Net een te dikke zool, veel te gevoerd voor de zomer, doorgestikt en gemaakt van de meest onverwachte materialen (heel veel rubber) is de ‘ugly shoe’ er één die je gegarandeerd bij blijft. Ook klompachtige, oh zo comfortabele schoenen in de stijl van Crocs passen bij de stijl van 2022. Het liefst nog voorzien van een drukke bloem of tie dye print, eventueel zelfs met gepersonaliseerde pins.

En laten we instappers à la Uggs en slippers zoals die van Birkenstocks vooral niet vergeten. Met panterprint of met een croc leather look. Footwear zó apart dat we ervan zijn gaan houden. De perfecte toevoeging onder een sierlijk zomer jurkje. Net een beetje off en daardoor juist helemaal van nu. Wees vooral ook niet bang dat je schoenen te veel aandacht vragen. Het is de bedoeling dat ze eruit springen en ook het feit dat ze 3 maten te groot lijken, is onderdeel van ‘de look’. De clown look but make it fashion. ?

Speel je toch liever iets meer op safe tijdens warme dagen? Ook met een good old sneaker of een paar frisse loopschoenen maak je jouw summer look compleet. Combineer ze met een paar kakelverse witte sportsokken en laat je blote benen wat extra zon pakken. Hierin zie je er sportief uit zonder je ook maar een druppel in het zweet te werken. En dat sprintje om de tram te halen, gaat net even wat soepeler.

Kortom: genoeg comfortabele schoenopties voor de aankomende maanden. En natuurlijk is ook een flinke hak of een kitten heel hier en daar meer dan welkom, maar als er één thema leidend is, is het wel comfort. Wat wordt jouw go to comfy shoe deze zomer?

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved