20-03-2015 - admin

TRENDVIDEO’S VOOR SHOE LOVERS

 OMODA

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world; geen wonder dat wij vrouwen zo gek zijn op schoenen. Maar waar de killer heels in mijn schoenenverzameling wat minder vertegenwoordigd blijken dan bij de gemiddelde vrouw, heb ik aan sneakers geen gebrek. Naast twee schoenenlades in mijn kledingkast fungeert ons dressoir inmiddels zelfs als schoenenrek voor mijn almaar uitdijende sneakercollectie. Air Maxjes, Thea’s, Roshe’s, Stan Smith’s, Timba’s en Converse in alle kleuren en hoogten. Gelukkig zijn de sportieve stappers knap om te zien, vormen ze een prima pronkstuk en zorgen voor een fashionable onthaal in onze hal.

OMODA2

Waar ik mijn eerstvolgende paar ga stallen, moet ik nog bedenken. In ieder geval heb ik in mijn hoofd al weer talloze droomsneakers inc. bijbehorend Cinderella-momentje. Leren sandalen voor onder een zomers jurkje, high heels voor bij mijn boyfriend jeans, brogues in combinatie met een playsuit, gympen voor onder een pantalon. Verrassende combinaties die stoer en sexy, sportief en verleidelijk bij elkaar brengen. Zoals de platte sandalen onder doorschijnende creaties bij Balenciaga en mini-jurkjes van Isabel Marant, de grove sneakers gedragen met kokerrokken bij Burberry en de ballerina’s onder business suits bij Céline.

Ga jij binnenkort ook op zoek naar een paar zomerse stappers? Bekijk voordat je je op sandalen, peeptoe pumps en lichtgewicht sneakers stort, de belangrijkste schoenentrend video’s op Kleding.nl. Trend reports waarin de vier belangrijkste SS2015 schoenentrends van Omoda door middel van een video worden uitgelicht. Elke dinsdag verschijnt een nieuw filmpje online en in totaal worden vier trends (urban playground, metallic deluxe, global prints en daydream) uitgelicht. De eerste trend, Urban Playground, is er één naar mijn hart en betreft sneakers. In de video ligt de focus op de knappe Stan Smith sneakers; de meer dan geslaagde herintroductie van Adidas waarop tout modeland de afgelopen seizoenen werd gezien. Hieronder de video.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved