22-10-2012 - admin

Sneakers onder een jurkje

Deze foto maakte ik afgelopen juni toen ik in Londen was voor de Graduate Fashion Week. Het zijn de sportschoenen van een überhippe studente, die ze combineerde met neon sokjes en een te gek zomerjurkje. Een originele combi, waar ik sindsdien fan van ben. En al ontbreekt het bij mij aan de lange benen die erbij horen, ik ben momenteel op zoek naar het perfecte paar Nike Air Max voor onder mijn zomerse jurkjes. Hoe comfortabel zal dat zijn!? De ‘sneakers onder een jurkje’-look is in ieder geval al een subtiele trend voor komende zomer. Bij Ruffian, Ports en Junya Watanabe (zie hieronder) was het dé look voor SS2013.

Ontwerpster Vika Gazinskaya (één van de Russian Dolls) is fervent sneakers-onder-jurkjes draagster en weet overal haar eigen draai aan te geven.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved