12-07-2013 - admin

CLASSIC WITH A TWIST

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Braided hairdo Tessted (2)

Classic with a twist
Nadat mijn haarkleur deze week weer een zomerse update (nieuwe highlights + glossing treatment) had gehad bij Salon B, leek het me leuk tevens weer ‘iets nieuws’ te proberen. Na talloze braided updo’s wilde ik wel eens klassiek lang en los, maar dan met een twist. Niet té ingewikkeld, maar ook weer niet zo eenvoudig dat ik het zelf gedaan zou kunnen hebben.

50 shades of blonde
Het resultaat, dat tevens mijn kapsel voor de openingsavond van de Amsterdam Fashion Week werd, zie je hierboven. Twee vlechten (invlecht + vissengraat) op links, één (invlecht) op rechts en verder gewoon lekker los, lang en zo’n 50 verschillende blondnuances.

Met dank aan:
Salon B hair stylists Emke (kleur) en Charlot (vlechtwerk).

Foto’s: Tessted

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved