12-11-2020 - admin

EEN KIJKJE IN MIJN SIERADENKIST: PARISIAN CHIC & A TOUCH OF GOLD

Wie mijn sieradencollectie kent, weet dat “all that glitters is gold” bij mij absoluut van toepassing is. Mijn kettinkjes, mijn ringen en mijn eindeloze oorbellenverzameling, allemaal hebben ze a touch of gold.

Verfijnd vs. chunky
Ik houd van chunky en statement making schakelarmbanden en -kettingen, zoals sommige van deze gouden armbanden dames. Ik heb enorme glinsterende kruizen en goudkleurige plakkaten voor in mijn oren. Aan de andere kant heb ik ook steeds meer verfijnde, subtielere sieraden in mijn juwelenkistje.

Nature inspired
Zo nu en dan abstract, retro of geometrisch, maar het liefst nature inspired. Panters, bijtjes, koraal, schelpen, vissen, aapjes, olifantjes; animalistic is zeker één van mijn favoriete thema’s. Als enkele oorhanger of als bedeltje aan een verfijnd gouden kettinkje, zoals één van deze gouden kettingen dames.

Lost & found
Er is geen dag dat ik geen oorbellen draag en met mijn chunky schakelketting geef ik aan dressed up draai aan een simpele top of sweater. Het enige nadeel is dat ik regelmatig oorbellen verlies. Onderweg op de fiets, met het omkleden, tijdens een stevige knuffel, als ik Billie uitlaat. Daardoor heb ik inmiddels ook behoorlijk wat single oorhangertjes. Good thing dat een ongelijke earparty juist wel weer kan deze dagen.

Shopadresjes
De mooiste sieraden scoor ik werkelijk overal en nergens. Op Italiaanse marktjes, bij Zweedse modeketens, in vintage winkeltjes, grote warenhuizen en online sieradenshops. En de meeste ontdekkingen doe ik nog wel via Instagram.

Parisian chic
Zo ontdekte ik onlangs het label Isabel Bernard. De sieradencollecties van dit merkje zijn geïnspireerd door de stad Parijs, waar Bernard opgroeide en gebaseerd op haar favoriete spots in de stad. De gouden collectie Rivoli is vernoemd naar haar meest favoriete winkelstraat. De gouden sieraden collectie Monceau is vernoemd naar het park waar haar creativiteit het meest naar boven komt. En dan zijn er nog de collecties Le Marais en Belleville geïnspireerd door de modieuze wijken vol schattige boetiekjes, galeries en hippe bars in Parijs waar Bernard opgroeide. Het label kent ook een Initials collectie, waar je een extra persoonlijk en speciaal cadeau voor jezelf of iemand anders vindt. Yasmine is er ook apetrots op dat ik regelmatig met haar initialen om mijn nek loop.

Complete look
Wil je je look afmaken in dezelfde stijl dan kun je je tegoed doen aan de nieuwste collectie tassen en accessoires. Honoré bestaat uit écht kalfsleren handtassen, schoudertassen, crossbody’s, portemonnees en pashouders. Het hele jaar door een vleugje Parisian chic. ‘Les grands esprits se rencontrent’

 

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved