18-08-2023 - admin

CRUSH: MIMI ET TOI – CIRCE D’ÉTÉ COLLECTION

Als het op sieraden aankomt, houd ik van goud, groot, veel en uniek. En laten dat nu exacte alle ingrediënten zijn van sieradenlabel MIMI ET TOI. Geen juwelencombinatie op het Mimi et Toi Instagramaccount die ik niet instant op mezelf zou willen copy pasten. Iets wat ook weer geldt voor de fonkelnieuwe collectie, Circe d’été. De Aspen ear cuffs met parels (geen gaatjes nodig!) uit de laatste foto heb ik alvast op mijn wishlist (bijna jarig) gezet en ik zwijmel weg bij alle goudkleurige chunky chain en parelketting en ringcombinaties. Laat die garderobe maar lekker minimalistisch zijn, met dit circus aan pronkstukken heb je toch niets anders nodig om de show te stelen. #crush

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved