06-06-2013 - admin

FREAKSHOW

Viel je vroeger nog op door in een sexy niemendalletje op de foto te gaan, tegenwoordig kijken we nergens meer van op. Naakt, sensueel, erotisch; we hebben het allemaal al zo vaak gezien. Daarom halen de bladenmakers en fotografen van nu alles uit de kast (of laten ze er juist zoveel mogelijk in hangen..) om onze aandacht te trekken.

Choquerend en vulgair
Fotomodellen en actrices worden niet langer alleen naakt en zwanger op de kiek gezet zoals Demi Moore in 1991 en velen na haar. Nee, anno 2013 moet het choquerend en vulgair zijn en het liefst een combinatie van naakt, piepjong (of stokoud), hoogzwanger, androgyn en transseksueel.

Column - Lara Stone

Shock-doc
Zo dook er vorige week een opmerkelijke foto op van de hoogzwangere Lara Stone. Uiteraard poedeltje naakt, maar vooral poserend tussen oneindig veel hompen rood vlees. Want dat is wat je als hoogzwanger succes Nederlands model doet… Rubens zou er voor getekend hebben (jaja, in allebei de betekenissen). Gelukkig heeft hij al deze shock-docs niet mee hoeven maken.

Column - Andrej Pejic

Boys will be boys, hoewel….
Ook deze week is het weer raak. Vogue Hommes gooit hoge ogen met de previewfoto van androgyn model Andrej Pejic. Afkomstig uit een naaktshoot, waarbij het mannelijke model in volle glorie te bewonderen is. Een androgyn model met een zeer mannelijk lichaam maar toch een ultravrouwelijk gelaat; als we daar niet massaal voor naar de kiosk willen rennen…

Over de top
Het is wachten op de eerste blootserie met een zestigjarig, hoogzwanger, androgyn model (kan dat eigenlijk wel?). Want zo lang het biologisch gezien mogelijk is en het model ervoor open staat, is the sky the limit. Ik voorspel wereldwijde faam voor wie deze uitdaging aangaat, want reken maar dat de grootste bladen in de rij staan om een dergelijke serie te publiceren. En die modellen.. die staan hun mannetje (ehh..?) wel!

 

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved