21-07-2022 - admin

(gouden) kersen op de taart

Kleren maken de man en sieraden maken het af, als je het mij vraagt. Een paar gouden oorbelletjes, een setje ringen of een statement armband maken van een goede outfit een statement look. Het zijn de puntjes op de ‘i’, de kersen op de taart van een mooie outfit.

Of je nu gaat voor subtiele blikvangers of statement makers, sieraden doen veel voor je look. Ikzelf draag de laatste tijd vooral veel (verguld) goud, maar er is natuurlijk veel meer aanbod. Vooral gepersonaliseerde dames sieraden zijn de laatste jaren populair. Kettinkjes met namen, hangertjes met birthstones, moonlight gemstones of graveringen en symbolen gerelateerd aan sterrenbeelden/je horoscoop.

Ga je liever voor een knoeperd van een ring of wil je investeren in een flinke diamant? Er zijn flink wat betaalbare diamanten te koop. Relatief kleine investering: grote impact dus!

Ook mannen komen goed weg met wat sieraden om hun outfit compleet te maken. En dat hoeft niet per se subtiel of robuust, maar kan eveneens alle kanten op. Genoeg heren sieraden waarmee je kunt laten zien waar je voor staat. Kijk alleen maar naar Johnny Depp en je hebt inspiratie te over. Zegelringen, leren armbanden, schakelarmbanden of digitale horloges; ook mannen mogen lekker uitpakken.

Nu kun je natuurlijk van juwelier naar juwelier gaan, maar minder tijdrovend is je sieradenzoektocht online opzetten. Vergelijk het aanbod van grote juweliers met kleinere aanbieders en opkomende merkjes. Ik ontdek via Instagram vaak veel nieuwe sieradenlabels waarvan ik het aanbod vervolgens op mijn desktop of laptop op mijn gemak ga bekijken.

Draag je ook graag sieraden? Let’s maccessorize!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved