08-04-2021 - admin

IKEA en MUD Jeans lanceren spijkerbroekbank


One man’s oude spijkerbroek is another man’s denim bankhoes. Ja je leest het goed, binnenkort kun je neerploffen in iemands oude spijkerbroek. Oke, dat klinkt fout. Maar het is goed nieuws, want feit is dat Mud Jeans en Ikea een samenwerking zijn aangegaan. Samen brengen ze vanaf mei denim bankhoezen voor de iconische Ikea Klippan bank op de markt.

De hoezen bestaan voor veertig procent uit gerecyclede jeans en voor zestig procent uit duurzaam katoen. Mud Jeans staat al sinds jaar en dag bekend om zijn duurzaamheid. Maar ook Ikea is nu bezig aan een flinke verduurzamingsslag. Zo introduceerde de Zweedse meubelfabrikant onlangs een inruilservice.

De Mud jeans Klippan hoezen, die dankzij stiksels en broekzakken een industriële uitstraling hebben, zijn vanaf mei 2021 beschikbaar in alle Nederlandse IKEA winkels en op IKEA.nl. De prijs van de denim KLIPPAN hoes is € 99,-. Consumenten die twee oude spijkerbroeken bij een IKEA vestiging inleveren, krijgen 10% korting. Op die manier zorgt IKEA er samen met MUD Jeans voor dat zoveel mogelijk spijkerbroeken een nieuw leven krijgen.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved